Produsele publicate pe site-ul www.tuning-brands.ro sunt insotite de informatii tehnice necesare, pe care va rugam sa le analizati cu deosebita atentie inainte de lansarea unei comenzi!

Daca aveti nevoie de ajutor, va rugam sa ne contactati pe WhatsApp la numarul +40 731 195 159 in intervalul orar prezentat pe site.

Stocuri:

Produsele prezentate pe site-ul www.tuning-brands.ro se aduc numai pe comanda speciala, direct de la producator, in urma confirmarii comenzii prin achitarea contravalorii acesteia, in termenul specificat la fiecare produs in parte.

Livrare:

Livrarea este gratuita si se efectueaza in bune conditii prin ambalarea corespunzatoare a produselor astfel incat acestea sa ajunga intacte la destinatie.

Returul:

 1. Returul din culpa Vanzatorului:

Returul produselor se poate face in maximum 14 zile calendarisitice de la data primirii comenzii, prin completarea formularului de retur de la finalul paginii, in urmatoarele conditii:

se accepta ca retur doar produsele care:

 • – prezinta defect de fabricatie;
 • – prezinta deteriorari;
 • – produsul primit nu corespunde cu produsul comandat;
 • – comanda primita este incompleta;

In cazurile de mai sus, Cumparatorul este rugat sa contacteze, in prealabil Vanzatorul la numarul de telefon / WhatsApp: +40 731 195 159 si sa prezinte problemele intampinate prin transmiterea pe WhatsApp a pozelor doveditoare reclamatiei. Se va stabili, de comun acord, daca produsele se vor inlocui sau daca se doreste rambursarea sumei achitate.

In cazul in care Cumparatorul doreste rambursarea sumei achitate, acesta va fi indrumat sa completeze formularul de retur de la finalul paginii (nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii!), in baza caruia i se va accepta returul comenzii.

Cumparatorul va trimite Vanzatorului coletul prin firma de curierat agreata impreuna, iar costul transportului cade in sarcina Cumparatorului.

Cumparatorul este obligat sa returneze produsele asa cum au sosit, cu ambalajele si etichetele intacte.

2. Returul din culpa Cumparatorului sau fara un motiv intemeiat:

Solicitarile de retur in conditiile in care Cumparatorul:

 •  – nu a citit cu atentie specificatiile produsului publicate pe site
 •  – a comandat eronat
 •  – pur si simplu nu mai doreste comanda
 •  – refuza coletul la livrare

se pot transmite prin completarea formularului de retur de la finalul paginii in maximum 14 zile calendarisitice de la data primirii comenzii iar rambursarea sumei achitate se va face in termen de max 30 zile calendaristice prin retinerea de catre Cumparator a 15% din valoarea achitata a produselor returnate.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre Cumparator iar acesta se obliga sa livreze produsele catre Vanzator exact asa cum le-a primit (ambalaje sigilate, etichete intacte, produs complet, intact). Coletul trebuie sa fie insotit de un document de identificare a comenzii (AWB, factura, etc).

Nu se accepta nicio reclamatie transmisa dupa termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii!

Rambursarea:

Rambursarea valorii comenzii returnate se va efectua prin transfer bancar in numarul de cont specificat in formularul de retur, nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data acceptarii returului, in coditiile specificate mai sus.

Ofertele speciale (On sale):

Produsele comandate care au facut obiectul unor oferte speciale / reduceri de pret, nu pot fi returnate!

 

Asistenta

Pentru orice problema, va rugam sa ne contactati:

Va rugam sa completati formularul de retur de mai jos cu deosebita atentie si sa va asigurati ca informatiile introduse sunt corecte!

Complatarea eronata a formularului de retur va absolvi Vanzatorul de orice obligatie fata de Cumparator!

Formular de retur:  Close My Cart
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Navigation
  Categories
  Comanda minima: 150,00 lei (TVA inclus). Multumim!
  ×